Termeni de folosire ai websitului

I. Aspecte generale

Folosirea acestui site implică acceptarea acestor termeni și condiții. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului se recomandă citirea cu atenție a tuturor termenilor și condițiilor.

Informațiile oferite în cadrul prezentului site sunt în limba română, fără a exclude prezentarea acestora și în alte limbi. Accesarea și/sau utilizarea site-ului de către dumneavoastră constituie ACCEPTAREA prezentelor condiții și vă obligă la respectarea acestora.

Scdapitesti.ro își rezervă dreptul de a revizui acești termeni și condiții de utilizare prin actualizarea acestei pagini în orice moment și fără o notificare prealabilă a utilizatorilor. Termenii și condițiile de utilizare în vigoare sunt cei afișați pe site.

Vizitarea periodică a acestei pagini vă oferă posibilitatea de a lua la cunoștință orice modificare survenită cu privire la acești termeni și condiții, dumneavoastră fiind unicii răspunzători de cunoașterea și conformarea la noile prevederi și modificări ce pot apărea. În caz de neconformare, ne rezervăm dreptul de a bloca accesul utilizatorilor care încalcă acești termeni și condiții de utilizare sau orice alte prevederi relevante din legislația în vigoare.

II. Definiții

Termenii și condițiile generale prevăzute în continuare se vor aplica tuturor vânzărilor de bunuri și servicii de către S.C.D.A. PITEȘTI (scdapitesti.ro).

Astfel, următorii termeni vor însemna:

WEBSITE: pagină web aparținând  STAȚIUNII DE CERCETARE ȘI DEZVOLTARE AGRICOLĂ PITEȘTI,  care se află la adresa www.scdapitesti.ro, prin intermediul căruia orice persoană se poate informa cu privire la serviciile oferite de S.C. S.C.D.A. PITEȘTI
VIZITATOR - Orice persoană fizică sau persoană juridică care accesează websitul www.scdapitesti.ro prin mijloace tehnice specifice de navigare pe internet.
Drepturi de proprietate Intelectuală (în cele ce urmează, DPI) - toate drepturile imateriale, cum ar fi know-how, dreptul de autor și drepturi în natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, mărci înregistrate și înregistrări ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.
Specificații - toate specificațiile și/sau descrierile Bunurilor și Serviciilor, așa cum sunt precizate în Comandă.

III. WEBSITE

Prezentul site este platforma de promovare a serviciilor oferite de S.C. S.C.D.A. PITEȘTI  situata la adresa www.scdapitesti.ro. Websitul conține informații cu privire la tipul de activități desfășurate de societatea comercială S.C.D.A. PITEȘTI

IV. Informații personale

Singurele informații personale cerute și procesate de www.scdapitesti.ro sunt acele informații pe care vizitatorul alege să le furnizeze pentru a contacta S.C. S.C.D.A. PITEȘTI  prin intermediul formularului de contact de pe pagina dedicata contactării.

Securitatea Datelor Personale

Datele personale ale dumneavoastră vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informațiile din formularul de contact vor fi folosite pentru ca ulterior S.C. S.C.D.A. PITEȘTI  să poată contacta emitentul formularului de contact pentru informații suplimentare.

V. Publicitate și legături cu alte site-uri

Toate informațiile aflate pe site (incluzând aici și fără a se limita, texte, poze, produse, prețuri, logo-uri, reclame, promoții, etc) care se află pe websiteul www.scdapitesti.ro, sunt proprietatea S.C.D.A. PITEȘTI  sau a furnizorilor săi și sunt protejate conform Legii drepturilor de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuală și industrială.

Folosirea fără acordul S.C.D.A. PITEȘTI s.r.l  a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare. Pentru orice nelămuriri privind drepturile de autor, vă rugăm să ne contactați pe email: office@scdapitesti.ro

VI. Limitare de responsabilitate

Companiile, produsele sau serviciile menționate în articolele publicate sunt mărci înregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricărui nume de marcă înregistrată este realizată doar în scopul analizei și nu constituie reclama pentru compania respectivă.

Nu vom fi responsabili în fața nici unei persoane sau companii care folosește sau se bazează pe informații sau opinii neconforme conținute de acest site.

De asemenea, nu vom fi răspunzători pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezultă din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informației prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni în conținut care pot conduce la orice fel de pierderi.

Informațiile pot fi reproduse numai prin tipărire și numai pentru uz personal.

Informațiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate, în orice fel, într-un alt document sau material fără permisiunea prealabilă scrisă a autorilor lor.

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, fără să creeze obligații contractuale; cu toate precauțiile luate de S.C.D.A. PITEȘTI  produsele livrate pot diferi ușor de imagini în ceea ce privește culoarea, accesoriile, aspectul general, particular, etc.

S.C.D.A. PITEȘTI  declară faptul că toți producătorii produselor originale prezentate prin intermediul websitului www.scdapitesti.ro - și-au rezervat dreptul să modifice specificațiile tehnice și comerciale ale produselor fără notificare prealabilă.

Descrierile produselor prezentate sunt identice cu cele puse la dispoziția noastră de către reprezentanții fiecărei mărci în parte. Acestea corespundeau realității în momentul introducerii lor în website. S.C.D.A. Pitești nu poate fi făcut răspunzător pentru eventualele omisiuni, greșeli sau modificări apărute.

Toate produsele sunt însoțite de certificatul de garanție original. Valoarea maximă a obligațiilor companiei S.C.D.A. Pitești fată de orice client, în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare, este valoarea sumelor încasate de S.C.D.A. Pitești de la acel client.

S.C.D.A. Pitești nu este răspunzător pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, referitoare la inclusiv, dar nelimitat: profitul nerealizat, imposibilitatea de utilizare sau orice alte pierderi (chiar dacă S.C.D.A. Piteștii fost informat anterior de posibilitatea apariției unor asemenea pierderi), rezultând din:

a) posibilitatea sau imposibilitatea accesării websiteul de către utilizatori, pe o perioadă nedeterminată de timp;
b) utilizarea sau imposibilitatea utilizării informațiilor site-ului;
c) accesul neautorizat la / deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
d) declarații sau acțiuni ale oricărei terțe părți asupra serviciilor site-ului;
e) orice altă problemă legată de serviciile site-ului.

 

VII. Politica de confidențialitate

S.C.D.A. Pitești, NU este înregistrată în Registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal.

S.C.D.A. Pitești prin intermediul websitului www.scdapitesti.ro nu stochează și nu procesează informații cu caracter personal privind vizitatorii săi.

S.C.D.A. Pitești primește informații cu caracter personal numai prin formularul de contact pe care un vizitator alege de bunăvoie să îl completeze în vederea contactării sale ulterioare de către S.C.D.A. Pitești pentru informații suplimentare.

VIII. Diverse

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecțiuni Condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat.
Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții, clientul își asumă, în totalitate, drepturile și obligațiile ce decurg din vizitarea websitului www.scdapitesti.ro.

S.C.D.A. Pitești reprezentată prin websitul www.scdapitesti.ro își rezervă dreptul de a refuza colaborarea cu clienții ce manifestă comportament și limbaj neadecvat (agresiv, vulgar, etc.)

IX. POLITICA DE PRELUCRARE A DATELOR

Scdapitesti.ro se angajează să vă protejeze datele dumneavoastră personale și adopta o atitudine clară și transparentă cu privire la datele pe care le colectăm și cum anume acestea vor fi  folosite.

Această politică explică modul în care vor fi prelucrate de noi datele personale pe care le colectăm atunci când utilizați site-ul web sau serviciile noastre digitale precum si datele  pe care ni le furnizați.

Citiți cu atenție următoarea politică pentru a înțelege opiniile și practicile noastre cu privire la informațiile dvs. personale și la modul în care le vom trata.

1 - Cine suntem și cum putem fi contactați

2 - Site-urile noastre acoperite de această politică de prelucrare a datelor personale

3 - Despre Responsabilul cu protecția datelor

4 - Alte politici pe care trebuie să le citiți

5 - Informațiile pe care le colectăm de la dvs.

6 - Informațiile pe care le colectăm despre dvs. de la terțe părți

7 - Unde stocăm informațiile dvs. personale

8 - Partajarea informațiilor dvs. personale

9 - Cât timp informațiile personale vor fi păstrate de noi

10 - Drepturile dvs. în temeiul legislației privind protecția datelor

11 - Ce puteți face dacă nu sunteți mulțumiți de modul în care vă folosim informațiile

12 - Despre securitatea datelor

13 - Modificări ale politicii noastre de prelucrare a datelor personale

1. Cine suntem si cum putem fi contactați?

S.C.D.A. PITEȘTI; este o societate din Romania, cu sediul în Șoseaua Pitești-Slatina, nr. km.5 având cod unic de identificare RO3110660,. Dacă aveți nevoie să ne contactați, aveți mai multe opțiuni:

• Ne puteți trimite un e-mail la adresa: data.privacy@scdapitesti.ro

• Puteți să ne trimiteți o solicitare la adresa Șoseaua Pitești-Slatina, nr. km.5, Pitești, Argeș.

2. Site-urile noastre cărora li se aplica aceasta politica de confidențialitate

Informațiile incluse in aceasta politica de prelucrare a datelor personale se aplica sitului scdapitesti.ro.

3. Despre Responsabilul cu Protecția Datelor

Pentru ca S.C.D.A. Pitești se angajează să vă protejeze și să respecte confidențialitatea datelor dumneavoastră, avem un responsabil de protecție a datelor  care se ocupă de toate aspectele referitoare la datele personale de la S.C.D.A. Pitești. Puteți contacta persoana responsabilă cu protecția datelor prin trimiterea unui e-mail la adresa data.privacy@scdapitesti.ro .

4. Alte politici și informații pe care vă încurajăm să le citiți

Deși această politică de prelucrare a datelor personale conține toate informațiile de care aveți nevoie cu privire la modul în care colectăm și folosim datele dvs. personale pe site-urile noastre, există informații în alte locuri pe care vă încurajăm să le citiți.

 • Politici de prelucrare a datelor personale suplimentare;
 • Politica noastră privind cookie-urile;
 • Termenii noștri de utilizare a site-ului;
 • Platforme conectate;

Politici de prelucrare a datelor suplimentare

Aceasta este principala noastră politică de prelucrare a datelor pentru utilizarea de către dvs. a site-ului și a serviciilor digitale și a produselor oferite de S.C.D.A. PITEȘTI. Cu toate acestea, pot exista informații suplimentare în politica de prelucrare a datelor pentru anumite produse și servicii digitale. Citiți aceste politici atunci când vă înregistrați sau vă abonați la aceste produse și servicii.

Politica noastră privind cookie-urile

Când utilizați site-ul nostru web și alte produse și servicii digitale furnizate de noi, informațiile pot fi colectate prin cookie-uri pentru a vă distinge de ceilalți utilizatori ai site-ului nostru web și de alte produse și servicii digitale. Avem o politică de cookie separată, care explică utilizarea de cookie-uri și scopurile pentru care le folosim. Vă încurajăm să citiți Politica de cookie aici: http://www.scdapitesti.ro/politica-cookies.html .

Termeni si condiții de utilizare a sitului

Termenii noștri de utilizare a site-ului vă indică condițiile in care puteți utiliza site-urile noastre și trebuie citiți împreună cu această politică de prelucrare a datelor personale

Platforme conectate

Site-ul nostru poate, din când în când, să conțină legături către și de pe site-urile noastre web și platformele digitale ale rețelelor noastre partenere, ale agențiilor de publicitate și ale afiliaților. Dacă urmați un link către oricare dintre aceste site-uri web, rețineți că aceste site-uri web au propriile politici de prelucrare a datelor personale și că nu acceptăm nicio responsabilitate sau răspundere pentru aceste politici. Verificați aceste politici înainte de a trimite orice date personale pe aceste site-uri web.

5. Date pe care le putem colecta de la dumneavoastră

Această secțiune stabilește:

 • modul în care colectăm datele dvs. personale;
 • categoriile de date pe care le colectăm;
 • o descriere a modului în care intenționăm să utilizăm informațiile pe care le colectăm; și
 • baza juridică pe care ne întemeiem pentru a procesa informațiile colectate.

Când ne oferiți datele (de exemplu, datele specificate în cazurile de mai sus), în unele cazuri vă vom solicita, de asemenea, informații suplimentare voluntare. Aceste informații vor fi identificate ca opționale și sunt folosite pentru a ne ajuta să înțelegem mai bine clienții noștri și să le adaptăm serviciile noastre.

6. Datele pe care le colectam despre dumneavoastră de la terțe părți

• Este posibil să primim informații despre dvs. (cum ar fi numele complet, poziția în cadrul partenerului nostru contractual, adresa de e-mail și numărul de telefon) furnizate de partenerii noștri contractuali, persoane juridice, dacă sunteți reprezentanți / persoane de contact desemnate de aceste persoane juridice pentru a asigura îndeplinirea contractului cu S.C.D.A. PITEȘTI.

Vom prelucra aceste date pentru interesul nostru legitim, deoarece acestea ne vor permite să ne îndeplinim obligațiile contractuale și să comunicăm cu partenerul nostru contractual în contextul executării contractului comercial. Dacă nu vă comunicăm altfel, vom utiliza aceste informații numai pentru a gestiona și administra relația contractuală cu partenerul pe care îl reprezentați.

Datele vor fi păstrate pe durata contractului, cu excepția cazului în care compania dvs. va indica un alt reprezentant / persoana de contact. Cu toate acestea, corespondența cu dvs. va fi păstrata, după cum este necesar, pentru obiectivele de afaceri și de arhivare, în funcție de subiect.

• Este posibil să primim informații despre dvs. dacă utilizați oricare dintre celelalte site-uri web pe care le administram sau celelalte produse și / sau servicii pe care le furnizăm. De asemenea, colaborăm îndeaproape cu terțe părți (inclusiv, de exemplu, parteneri de afaceri, subcontractanți în domeniul tehnic, servicii de plată, furnizori de servicii de analiză, furnizori de informații de căutare și agenții de referință de credit) și putem primi informații despre dumneavoastră de la aceștia.

Baza juridică a acestei prelucrări o reprezintă interesul nostru legitim, și anume, monitorizarea și îmbunătățirea site-ului nostru, a produselor și a serviciilor.

• Informații din jurnalele serverului nostru web, de exemplu informații despre computerul dvs., cum ar fi adresa IP, sistemul de operare și tipul de browser ("Date de utilizare"). Aceste informații sunt folosite de noi pentru administrarea sistemului și pentru a analiza modul în care utilizatorii utilizează site-urile web și platformele digitale. De asemenea, ne ajută să oferim cea mai bună infrastructură online pentru activitățile dvs. online.

Baza legală pentru această prelucrare o reprezintă interesul nostru legitim, și anume monitorizarea și îmbunătățirea site-ului nostru, a produselor și a serviciilor noastre.

• După cum am menționat mai sus, colectăm informații utilizând modul cookie [sau alte tehnologii similare] stocate pe dispozitivul dvs., despre modul în care utilizați site-ul Web, produsele și serviciile digitale. Cookie-urile conțin informații care sunt transferate pe unitatea hard disk a computerului. Acestea ne ajută să îmbunătățim site-urile noastre și să vă oferim un serviciu mai bun și mai personalizat.

• De asemenea, colectăm informații de pe site-urile noastre de social media, cum ar fi aprecierile, distribuirile și tweet-urile, precum și conținutul afișat pe site-urile de rețele sociale.

• Informațiile pe care le găsim despre dumneavoastră din alte surse de încredere. Aceste informații vor fi colectate din înregistrările disponibile public, cum ar fi Oficiul National al Registrului Comerțului.

7. Unde stocam datele dumneavoastră personale

În general, stocăm informațiile dvs. personale pe serverele noastre locale.

8. Comunicarea datelor dumneavoastră personale

Destinatarii datelor dvs. personale sunt limitați exclusiv la persoanele care au nevoie să cunoască astfel de date pentru a-și îndeplini responsabilitățile.

Este posibil să vă împărtășim datele dvs. personale după cum urmează:

În cadrul grupului S.C.D.A. PITEȘTI

Putem divulga informațiile dvs. personale oricărui membru al grupului nostru, ceea ce înseamnă filialele noastre, ultima noastră companie de holding și filialele sale, pentru aceleași scopuri ale procesării inițiale prevăzute în această politică.

• Către prestatorii de servicii

S.C.D.A. PITEȘTI poate să vă împărtășească datele personale cu furnizorii de servicii pe care S.C.D.A. PITEȘTI ii poate utiliza pentru a vă procesa cererea sau pentru a furniza serviciile. Acești furnizori de servicii sunt obligați contractual să păstreze confidențiale și sigure datele personale pe care le-au primit și să vă folosească datele personale numai pe baza instrucțiunilor noastre.

• Autorităților publice

In cazul in care suntem obligați să dezvăluim sau să împărtășim informațiile dumneavoastră personale pentru a respecta orice obligație legală sau pentru a aplica termenii și condițiile noastre și alte acorduri; sau pentru a proteja drepturile, proprietatea sau siguranța S.C.D.A. PITEȘTI, a clienților noștri sau a altora.

• Alte cazuri

În cazul în care vindem orice afacere sau bunuri, caz în care vă putem divulga informațiile personale potențialului vânzător al unei astfel de afaceri sau bunuri.

9. Cat timp datele personale vor fi păstrate de către noi

Ca regula, nu vom păstra datele dumneavoastră personale din niciun motiv mai mult decât este necesar pentru a îndeplini scopurile pentru care le colectăm, inclusiv în scopul satisfacerii oricăror cerințe legale, contabile sau de raportare.

Pentru a determina perioada de păstrare adecvată pentru datele cu caracter personal, considerăm valoarea, natura și sensibilitatea datelor personale, riscul potențial de vătămare cauzat de utilizarea neautorizată sau divulgarea datelor dvs. personale, scopurile pentru care procesăm datele dvs. personale și daca exista posibilitatea de a realiza aceste scopuri prin alte mijloace și cerințele legale aplicabile.

În anumite circumstanțe, ne puteți cere să va ștergem datele prin email la data.privacy@scdapitesti.ro.

În anumite circumstanțe, putem anonimiza datele dvs. personale (astfel încât nu mai pot fi asociate cu dumneavoastră) în scopuri de cercetare sau statistice, caz în care putem folosi aceste informații pe o perioadă nelimitată, fără a vă anunța în prealabil.

10. Drepturile pe care le aveți conform legislației specifice

Legislația privind protecția datelor personale vă oferă anumite drepturi în ceea ce privește prelucrarea informațiilor dumneavoastră. Acestea sunt:

 • Dreptul de a fi informat
 • Dreptul de acces la informațiile dvs.
 • Dreptul de a corecta informațiile dvs.(dreptul la rectificare)
 • Dreptul de a șterge informațiile
 • Dreptul de a restricționa procesarea
 • Dreptul de a transfera informații (portabilitate)
 • Dreptul de a se opune prelucrării (opoziție) si la procesul decizional individual automatizat

Dreptul de a fi informat

Aveți dreptul să fiți informați cu privire la modul în care colectăm și procesăm informațiile dvs. personale, inclusiv cine suntem, modul în care folosim informațiile dvs. personale și drepturile dvs. în legătură cu informațiile dvs. personale. Am adunat toate informațiile de care aveți nevoie în această politica de prelucrare a datelor personale.

Dreptul de acces la informațiile dvs.

Aveți dreptul de a accesa informațiile personale pe care le avem asupra dvs. Putem confirma dacă informațiile dvs. sunt sau nu procesate și vă oferim acces la informațiile dvs. personale.

Dreptul de a corecta informațiile dvs.

Dacă informațiile dvs. personale sunt inexacte sau incomplete, aveți dreptul să le corectați și să le actualizați. Dacă am dezvăluit informațiile dvs. unor terțe părți, acolo unde este posibil, le vom informa despre orice actualizări pe care ni le furnizați. Puteți actualiza informațiile personale pe care le deținem despre dvs., contactând-ne, utilizând oricare dintre metodele de contact din această Politică de prelucrare a datelor personale.

Dreptul de a șterge informațiile

Aveți dreptul să solicitați ștergerea informațiilor dvs. personale în cazul în care nu există nici un motiv pentru a ne continua procesarea. Cazurile în care puteți solicita dreptul de a fi uitat se refera la situațiile in care informațiile nu mai sunt necesare în legătură cu scopul pentru care au fost inițial colectate sau prelucrate și în cazul în care v-ați retras de la acordul dvs. de prelucrare.

Există circumstanțe limitate în care dreptul de a fi uitat nu se aplică - dacă doriți să știți, trebuie doar sa va adresați.

Dreptul de a restricționa procesarea

De asemenea, aveți dreptul de a "bloca" sau de a restricționa prelucrarea informațiilor dvs. personale în anumite circumstanțe, cum ar fi atunci când solicitați lui S.C.D.A. PITEȘTI să păstreze datele pe care le ștergem în mod normal pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea revendicărilor legale în care sunteți implicat. Dacă ne cereți să restricționam informațiile dvs. personale, vom opri orice prelucrare ulterioară a acestora, cu excepția stocării lor.

Dreptul la portabilitatea datelor

Dacă ne-ați furnizat datele într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și care poate fi citit de computer și noi procesăm aceste date pe baza consimțământului dvs. sau a unui contract pe care îl avem cu dvs., puteți să ne întrebați dacă doriți să vă mutați sau să transferați informațiile dvs. personale către un alt furnizor de servicii sau să vă copiați informațiile în scopuri proprii.

Dreptul la opoziție

Aveți dreptul să ne cereți să nu procesam informațiile dvs. personale pentru interesele noastre legitime, inclusiv în scopuri de marketing. De obicei, vă vom informa (înainte de colectarea datelor dvs.) dacă intenționăm să vă folosim informațiile în astfel de scopuri sau dacă intenționăm să dezvăluim informațiile dumneavoastră unei terțe părți în acest scop. Puteți să vă exercitați dreptul de a împiedica o astfel de procesare, verificând anumite casete din formularele pe care le folosim pentru a vă colecta informațiile. De asemenea, vă puteți exercita dreptul în orice moment, contactând-ne la adresa de e-mail data.privacy@scdapitesti.ro. Cu excepția procesării legate de marketing, vă rugăm să ne furnizați detalii cu privire la motivele referitoare la situația dvs. particulară, pentru a evalua dacă putem să vă acordam obiecția sau să va furnizam detalii cu privire la modul de abordare a acestor motive.

Puteți găsi mai multe informații despre drepturile dumneavoastră la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal pe situl www.dataprotection.ro

11. Ce puteți face daca nu sunteți mulțumit?

Ne angajăm să protejăm și să respectăm securitatea datelor dumneavoastră personale. Cu toate acestea, dacă nu sunteți mulțumiți de modul în care colectăm sau procesăm informațiile dumneavoastră sau doriți doar informații suplimentare despre drepturile dumneavoastră, ne puteți contacta în următoarele moduri:

• Ne puteți trimite un e-mail la adresa: data.privacy@scdapitesti.ro

• Puteți să ne trimiteți o scrisoare la adresa: Șoseaua Pitești-Slatina, Com. Albota, Argeș, Cod poștal 117030.

Vom lucra împreună cu dumneavoastră pentru a rezolva toate problemele pe care le aveți și pentru a răspunde la orice întrebare ridicată de către dumneavoastră cât mai curând posibil.

De asemenea, puteți să adresați o cerere către Autoritatea Națională de Supraveghere si Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal - mai multe informații găsiți la www.dataprotection.ro

13. Despre securitatea datelor

S.C.D.A. PITEȘTI a implementat măsuri pentru a proteja confidențialitatea, securitatea și integritatea datelor dvs. personale. Accesul la datele cu caracter personal se limitează la acei angajați și furnizorii de servicii care trebuie să cunoască aceste informații și care au fost instruiți să respecte regulile privind confidențialitatea.

S.C.D.A. PITEȘTI se asigură că datele dumneavoastră personale nu sunt modificate, deteriorate sau accesate de terți neautorizați.

13. Modificări la Politica noastră de prelucrare a datelor personale

Putem schimba politica noastră de prelucrare a datelor personale din când în când. Orice modificări pe care le vom face în viitor în această politică vor fi afișate pe această pagină. Dacă aveți un cont online la noi, vă putem notifica orice modificare prin e-mail sau prin contul dvs. la următoarea conectare

X. Politica de COOKIE-uri

1. Modulele cookie

Modulele cookie sunt fișiere text de mici dimensiuni care se descarcă pe computerul dumneavoastră atunci când accesați anumite site-uri sau servicii web, inclusiv site-ul S.C. S.C.D.A. Pitești– www.scdapitesti.ro. La fiecare accesare ulterioară a site-ului sau a serviciului web respectiv, modulele cookie sunt trimise înapoi către acestea.

Modulele cookie permit navigarea eficientă între pagini, memorarea preferințelor dumneavoastră, optimizând totodată utilizarea site-ul web.  În plus, aceste module vă permit să vizualizați online acele reclame care corespund intereselor dumneavoastră particulare.

Modulele cookie nu conțin și nu colectează informații.  Cu toate acestea, atunci când modulul cookie este citit de un server prin asociere cu un anumit browser web, detaliile contului dumneavoastră și cumpărăturile anterioare vor fi memorate.

Modulele cookie sunt stocate în memoria browser-ului dumneavoastră și conțin:

Numele serverului de la care modulul cookie a fost trimis;

Durata de viață a modulului cookie;

O valoare - de regulă, un număr unic generat aleatoriu.

Serverul care trimite modulul cookie utilizează acest număr pentru a vă recunoaște atunci când reveniți pe un anumit site sau răsfoiți paginile acestuia.  Modulul cookie respectiv poate fi citit doar de serverul care l-a trimis.

Există două tipuri de module cookie: temporare și permanente:

Modulele cookie temporare permit site-urilor web să facă legătura între acțiunile dumneavoastră atunci când navigați pe site-ul respectiv. Modulele cookie pot fi folosite pentru o multitudine de scopuri, cum ar fi memorarea informațiilor privind cumpărăturile adăugate în coș.  În plus, pot fi folosite și în scopuri de securitate, atunci când accesați sisteme online de plată, dar și pentru a facilita utilizarea poștei electronice.  Modulele temporare rămân pe computerul dumneavoastră doar atât timp cât navigați pe site-ul nostru, nefiind stocate în memoria browser-ului.

Modulele cookie permanente rămân stocate pe computerul dumneavoastră, iar preferințele și acțiunile dumneavoastră pe site-ul nostru(sau, în anumite situații, pe diferite site-uri web) pot fi memorate. Modulele cookie permanente pot fi folosite într-o multitudine de scopuri, cum ar fi memorarea preferințelor dumneavoastră și a alegerilor pe care le-ați făcut atunci când ați vizitat un site, dar și personalizarea anunțurilor publicitare pe care le puteți vizualiza atunci când utilizați un site.

Modulele cookie pot fi de două tipuri: primare, care provin de la site-urile web vizitate sau terță parte, care provin de la un site web diferit de cel pe care îl vizitați.

2.  Module cookie utilizate de S.C.D.A. Pitești

Pentru eficientizarea și personalizarea activității desfășurate în timpul utilizării site-urilor și a serviciilor sale, S.C. S.C.D.A. Pitești utilizează următoarele module cookie:

3.1. ID-URI DE SESIUNE

ID-urile de sesiune sunt acele module cookie strict necesare, fără de care nu puteți utiliza un site web. Fără aceste module cookie, serviciile pe care le solicitați. Aceste ID-uri de sesiune sunt folosite pentru a identifica informații de baza precum data si ora accesării sitului.

3.2. MODULE COOKIE DE PUBLICITATE

Aceste module sunt folosite pentru afișarea reclamelor care corespund intereselor dumneavoastră particulare. Cu ajutorul acestor module cookie, site-urile web și serviciile S.C. S.C.D.A. Pitești păstrează informații ale vizitelor dumneavoastră anterioare, pe care le împart cu alte organizații, cum ar fi agențiile de publicitate.

4. Gestionarea modulelor cookie utilizate de S.C.D.A. PITEȘTI

Modulele cookie pot fi gestionate cu ajutorul setărilor browser ului. Modulele cookie flash pot fi gestionate cu ajutorul aplicației Macro media Flash de pe computerul dumneavoastră sau vizitând site-ul Adobe Flash Player, care vă permite să vizualizați, modificați și ștergeți modulele cookie flash.

Utilizarea modulelor cookie, a semnalizatoarelor web sau a unor tehnologii similare de către un site terț sau alt furnizor de anunțuri publicitare se va face conform cu politica de confidențialitate și de utilizare a modulelor cookie a acestora.

Pentru dezactivarea modulelor cookie [care provin de pe websitul scdapitesti.ro], urmați instrucțiunile de mai jos:

 

Dacă utilizați browserul Internet Explorer:

În Internet Explorer, faceți clic pe meniul „Tools” (Instrumente) și selectați „Internet Options” (Opțiuni Internet).

În fila „General”, sub „Navigation history” (Istoricul navigărilor), faceți clic pe „Settings” (Setări).

Faceți clic pe „Display files” (Afișarea fișierelor).

Faceți clic pe antet coloană „Name” (Nume) pentru a sorta toate fișierele în ordine alfabetică și apoi parcurgeți lista până când ajungeți la fișierele care încep cu prefixul „Cookie”. (Toate modulele cookie au acest prefix și, de regulă, afișează și numele site-ului web care le-a creat).

Selectați modulele cookie [care conțin „scdapitesti.ro"] și ștergeți-le.

Închideți fereastra care conține lista fișierelor și apoi faceți de două ori clic pe „OK” pentru a reveni la Internet Explorer.

 

Dacă utilizați browserul Firefox:

În meniul „Tools” (Instrumente), selectați ”Options” (Opțiuni).

Selectați „Privacy” (Confidențialitate) și faceți clic pe „Display cookies” (Afișarea modulelor cookie).

Localizați și selectați modulele cookie [care conțin numele „scdapitesti.ro"] și ștergeți-le.

 

Dacă utilizați browserul Safari:

În browserul dumnevoastră, selectați meniul „Preferences” (Preferințe).

Faceți clic pe „Security” (Siguranță).

Faceți clic pe „Display cookies” (Afișarea modulelor cookie).

Selectați modulele cookie [care conțin „scdapitesti.ro"] și faceți clic pe „Delete" (Ștergere) sau „Delete all" (Ștergere completă).

După ștergerea modulelor cookie, faceți clic pe „End” (Sfârșit).

 

Dacă utilizați browserul Google Chrome:

Faceți clic pe meniul „Tools” (Instrumente).

Selectați „Options” (Opțiuni).

Faceți clic pe fila ”Advanced options” (Opțiuni avansate) și accesați secțiunea „Privacy” (Confidențialitate).

Faceți clic pe „Display cookies” (Afișarea modulelor cookie).

Localizați și selectați fișierele [care conțin „scdapitesti.ro"] și ștergeți-le.

Faceți clic pe „Close” (Închidere) pentru a reveni.

Modulele cookie pot fi gestionate utilizând controalele de browser. Pentru mai multe informații privind ștergerea și gestionarea modulelor cookie stocate pe computerul dumneavoastră, consultați acest link.